Skip to content
Home » 10 salona za vjenčanje u Dalmaciji

10 salona za vjenčanje u Dalmaciji

Vjenčanje iz snova!

Planirate vjenčanje? Splitsko-dalmatinska županija okrunjena je mnogim pozitivnim iskustvima, kako osobama vođenih poslovnom prilikom, tako i obiteljima na odmoru. Notorna po “ležernom” životnom stilu njezinih mještana, Dalmacija svake godine postaje sve popularnija na globalnoj ljestvici.

Njezine konkordantne obale nam pružaju veličanstvene prizore koje oduzimaju dah, time često stvaraju romantičnu atmosferu između pojedinaca. Posljedice takvih iskustava često vode k vjenčanjima, stoga parovi obično zahtjevaju održavanje svadbenog procesa baš u Dalmaciji.

Povijesni top na tvrđavi s pogledom na Jadransko more

Ugodna Mediteranska klima, prekrasna priroda, Dalmatinska kuhinja… samo su dio elemenata koji čine ovo mjesto poželjnim.

Uza sve navedeno, također nam pruža jako bogatu povijest. Dalmacija je jedan od najstarijih regionalnih pojmova u Hrvatskoj!

Mjesto je stvoreno za spajanje srodnih duša!

Ovaj članak je isključivo dizajniran da pojedinim parovima olakša izbor te im pomogne u donošenju odluke za proslavu njihovog svečanog trenutka. Započnimo!

10. AdriAna Wedding Service

Svadbeni salon AdriAna, reklama za vjenčanje

S lokacijom u “Kaštel Novi”, AdriAna Svadbeni Salon & Servis vam pruža izuzetne usluge te visoko kvalitetnu organizaciju događaja. Velika kvadratura salona vam omogućava da sa sobom povedete čak i do 300 uzvanika. Ako ste okruženi s velikim brojem porodice i prijatelja, AdriAna je onda mjesto za Vas! Ukažite povjerenje i podijelite ljubav s timom AdriAna!

9. Mr. & Mrs.

Mr. & Mrs. salon logo na stolu

Elegantno uređena dvorana, s mjestom u Kaštel Sućurcu, kapaciteta do 250 osoba banketne postave idealno je mjesto organizacije vaše svadbene svečanosti. Mr. & Mrs.-ova diskretno osvjetljena dvorana upotpunjava cjelokupan doživljaj, te na ulazu u pretprostor vas poslužuju s pićem dobrodošlice. Priuštite si luksuz i uživajte u ambijentu za sjećanje.

8. Porta Salonæ / Salona Palace

Porta Salonæ natpis poviše ulaza

Organizirati vjenčanje u Hotelu Salona Palace znači dodati svom posebnom danu malo antičkog luksuza. Banketna dvorana ukupnog kapaciteta do 330 osoba samo za vas pretvara se u personaliziranu vjenčanu kulisu koja će u kombinaciji s raznovrsnim jelovnicima te vrhunskom uslugom osoblja, ostaviti vaše goste bez daha.

7. Feniks

Sala za vjenčanje Feniks, ukrašeni stol za mladence

Feniks sale su otvorene s idejom “proslava po vašoj želji” (dekoriranje sale, posebne želje na meni-u i sl. uz savjetovanje Feniks profesionalnog osoblja). Do danas su uveličali preko tisuću vjenčanja i još tisuću ostalih prigoda, čime mogu garantirati visoku kvalitetu i uslugu.

Obratite se s povjerenjem, neka i Vaše slavlje bude nezaboravno!

6. Dolis

Dolis vjenčanja logo

Iznimno popularna Dolis Vjenčanja koja njeguje dugogodišnju tradiciju u ugostiteljstvu i organiziranju vjenčanja u Splitu i okolici posjeduje, ne 1, već 4 SVADBENA SALONA. Možete ih pronaći pod imenima kao što su:

Idra

Porta Salonæ (točka 8.)

Lesnina

Podi

U suradnji s specijaliziranim djelom firme Salona Catering spremni su Vam ponuditi različite vrste menu-a, uvažavajući sve vaše želje i posebnosti.

5. Hotel Katarina

Pogled s neba na Hotel Katarina

Hotel Katarina idealno je mjesto za goste koji traže vrhunsku uslugu, moderno uređenje, ugodan ambijent i nezaboravan odmor u hotelu koji broji 4 zvjezdice. Bogati sadržaji zasigurno će zadovoljiti i najzahtjevnije te Vam pružiti trenutke kojih ćete se uvijek rado sjećati i kojima ćete se uvijek iznova vraćati.
Idealno pozicioniran u neposrednu blizinu Splita, hotel Katarina smjestio se na samome na sjecištu puteva, u srcu Dalmacije, u Dugopolju. Blizina autoceste i odlična povezanost s gradom Splitom čini ga jedinstvenim u ovom području. Idealno mjesto za Vaše vjenčanje!

4. Restoran Poljud

Ulaz u restoran Poljud

Iz gotovo svakog dijela centra Poljud pruža se fascinantan pogled na more, lučicu i gradski park – šumu Marjan. Cijeli centar je okružen stablima 230 maslina, u čijim plodovima možete i uživati u restoranu centra. Kongresno-ugostiteljski centar “Poljud” smješten je na idealnoj lokaciji u gradu Splitu, na njegovom jugozapadnom dijelu, uz samo more. Velika amfiteatar dvorana, kapaciteta 450 sjedećih mjesta, sa velikim podijem i pomičnom scenom, zajedno sa svojim pomoćnim prostorijama iza scene. Dvorana je klimatizirana, opremljena ozvučenjem i ostalom adekvatnom tehnikom. U sklopu objekta nalazi se i šest manjih dvorana koje su također tehnički opremljene te pružaju idealnu mogućnost za rad u manjim skupinama (50,100), sa svim pratećim sadržajima.

Banket sala restorana “Poljud”, sa cca 350 sjedećih mjesta, pruža izvanredne mogućnosti za svečane domjenke, ručkove, večere, svadbene večere i ostale ugostiteljske usluge na visokom nivou, u ugodnoj atmosferi sa prekrasnim pogledom na park šumu Marjan. Sama sala nalazi se uz more. Nastavak restorana je i velika terasa sa cca 450 mjesta, koja na otvorenom pruža mogućnost ugodnog opuštanja i uživanja. Kavana “Poljud” je izvanredna poveznica svih ugostiteljskih sadržaja ovog objekta, u kojoj možete provesti opuštajuće trenutke.

3. Restoran Aria

Vjenčanje ispred restorana Aria

Na raspolaganju Vam stoji široki plesni podij, a Vašim muzičarima odlična akustičnost prostora. Djelatnici Restorana Aria odgovoriti će Vam u najkraćem mogućem roku. Profesionalno osoblje kuhara i konobara te luksuzno uređena sala omogućit će Vam proslavu Vašeg svečanog događaja u nezaboravnom okruženju.

2. Restoran Bolero

Restoran Bolero reklama

Restoran Bolero može ugostiti Vaša vjenčanja,proslave i svečanosti do 400 osoba. Krštenja, pričesti, krizme, maturalne zabave, proslave matura, obljetnice, okupljanja, kao i poslovni/obiteljski ručkovi i večere njihova su specijalnost. Dragi mladenci izaberite Vaš najsvečaniji trenutak i pretvorite ga u bajku. Bolero sala vam nudi predivne kombinacije dekoriranih stolova uz posebne popuste na slobodne termine.

1. Restoran Gusar

Ulaz od restorana Gusar

Restoran Gusar znači puno građanima Splita, bio je i uvijek će biti mjesto za susrete raznih generacija. Nudi prekrasan pogled na more sa svoje terase, apsolutno najbolju uslugu u gradu i najukusnija jela.

Smješten na sjevernoj strani Marjana, zelena oaza koju morate posjetiti, ova jedinstvena lokacija je multidimenzionalan prostor za različite namjene – rođendani, obljetnice, vjenčanja, korporativne i socijalne događaje. Ako izaberete lokaciju za vjenčanje negdje drugdje – Galerija Meštrović, Vila Dalmacija, privatna jahta vila ili nešto slično, Catering Gusar definitivno može ispuniti Vaše snove.

Translate »